Flyttföretag Stockholm

Om oss som flyttföretag i Stockholm.

Flyttbolaget i Stockholm AB är ett flyttföretag med många målsättningar och ställer gärna upp med flytthjälp eller med några av de andra tjänster vi erbjuder. Vår företagsverksamhet bygger på att minimera kostnaden för Er som kund men ändå hålla en förstklassig och professionell service.

Vårt flyttföretag är stationerat i södra Stockholm och vi kör mestadels uppdrag i Stockholms län och Mälardalen. Detta gör att vi kan erbjuda en mycket bra service till alla våra kunder. Ni kan få allt från en kostnadsfri besiktning på omfattningen av ert bohag eller kontor, materialleveranser, packhjälp och flexibla lösningar på olika transporter och flyttningar. Vi erbjuder även kvalitativ flyttstädning. Beställ en kostnadsfri offert här om ni önskar flytthjälp i Stockholm.

Under våra öppettider kan Ni enkelt ta kontakt med någon på kontoret för att få hjälp med just ditt ärende. Kontakta gärna oss här eller för mer personlig service för era uppdrag på telefon 08-30 10 60. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och kan erbjuda er bra service och trygga transporter.

Flyttföretag Stockholm

”Fantastiska flyttkarlar ni hade under vår svåra flyttning med liten hiss och högt upp. Vi är minst sagt imponerade och rekommenderar er gärna vidare till vänner och bekanta! Ett flyttföretag Stockholm att lita på!”

Flyttbolaget i Stockholm