Bohagsflytt Stockholm (Privatflytt)

En bohagsflytt i Stockholm för oss på Flyttbolaget kommer alltid att vara en viktig del av vår verksamhet. Vi transporterar dagligen gods på olika sätt och har stor erfarenhet av att hantera allt som rör sig kring en bohagsflytt. – Bohagsflytt Stockholm

Vi kan erbjuda er allt från ett totalansvar av flyttningen med packning / emballering till uppackning / återställande, beroende på vad ni vill beställa utav oss. Våra chaufförer och arbetare är duktiga med en gedigen erfarenhet.  Även våra samarbetspartners står för en hög kvalité av arbete.

Detta gäller för dig som är ute efter Bohagsflytt i Stockholm såsom villaflytt, lägenhetsflytt, flyttning av radhus eller allmänt privatflytt. Det går också bra att beställa erfarna packmästare utav oss.

Frågor samt bokning sköts enkelt hos oss antingen via telefon 08 – 30 10 60 eller skriftligt under Offertförfrågan Privat. Vid beställning skickar vi alltid ut en orderbekräftelse till kund för att både ni och vi ska känna att allt är säkert och sköts på rätt sätt.

Flyttbolaget i Stockholm AB samt våra samarbetspartners kör alltid i enlighet med bestämmelser i Bohag 2010. Vi själva är försäkrade via Trygg Hansa upp till 20 prisbasbelopp ca 900 000 kr.

Vi har självklart F-skattsedel och Trafiktillstånd vilket man enligt lag måste ha som transportföretag i Sverige. Det är olagligt som kund att anlita ett företag utan dessa tillstånd.

För att kontrollera om ett företag innehar Trafiktillstånd så kan ni göra det med hjälp av deras organisations nummer på denna länk

 

Läs gärna vidare på Ansvar & Försäkringar eller Råd & Tips.

 

Letar du efter flyttjänster för skärgården? Vänligen klicka här!

 

”Fantastiska packmästare ni skickade till oss! Supertrevliga och allt kom fram helt och snyggt” – Bohagsflytt Stockholm

Bohagsflytt stockholm

Namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Önskat datum

Uppdragsbeskrivning

Önskar helst kontakt via
E-postTelefon, mellan dessa tider:

Vi värnar om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Genom att klicka på knappen 'Skicka' skickar du in din förfrågan och godkänner att vi får hantera dina personuppgifter enligt Flyttbolagets personuppgiftshantering.