Magasinering Stockholm

Om ni mot förmodan inte skulle få plats i ert nya boende, eller temporärt behöver mellanlagra saker så kan vi erbjuda säker magasinering och förvaring i Stockholm med närförort. – Magasinering Stockholm

Oftast baserar vi priset per kubikmeter och månadsvis betalning. Behöver ni rådfrågning så går det bra att ringa oss på 08 – 30 10 60 eller fylla i en detaljerad förfrågan via kontaktformuläret bredvid så hör vi av oss inom 24 timmar.

Magasinet är ett varmlager och är väl larmat och bevakat av personal. Ni kan självklart komma åt era saker efter önskemål, men endast vår personal kommer åt lagret för att förhindra spring.

”Vår tillfälliga magasinering fungerade utmärkt med er, bra pris och bra service när vi behövde komma åt en kartong!” – Magasinering Stockholm

Magasinering Stockholm

Namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mellan vilka datum
Från: Till:

Typ av magasinering
BohagKontorÖvrigt

Uppskattad volym (Om möjligt)
Kvm:
Kbm:

Uppdragsbeskrivning

Hur hittade ni oss?

Önskar helst kontakt via
E-postTelefon, mellan dessa tider:

Vi värnar om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Genom att klicka på knappen 'Skicka' skickar du in din förfrågan och godkänner att vi får hantera dina personuppgifter enligt Flyttbolagets personuppgiftshantering.